Overige

ONDERZOEK KETENZORG DEMENTIE 
Het Netwerk Dementie Groningen (NDG) doet een onderzoek naar dementiezorg in de provincie Groningen. Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan een online vragenlijst. Het doel van deze vragenlijst is om in kaart te brengen hoe de dementiezorg is ingericht en wat men vindt van de dementiezorg in Groningen. 
 
Het NDG is vooral geïnteresseerd of mensen met dementie en hun mantelzorgers de zorg ontvangen die voor hen is bedoeld, en hoe de organisatie verloopt. Verder zijn we benieuwd naar hoe u denkt over de samenwerking tussen de verschillende organisaties die met dementiezorg te maken hebben. Nadat alle antwoorden zijn verwerkt nodigen wij alle professionals die hebben deelgenomen aan het onderzoek graag uit voor een duidingssessie, om zo meer uitleg te kunnen geven bij de reacties.
 
Deze vragenlijst is zowel voor mensen die werkzaam zijn in de dementieketen, als voor mantelzorgers die zorgen voor iemand met dementie. Bent of kent u een mantelzorger voor een persoon met de diagnose (of het vermoeden van) dementie? Of werkt u met deze doelgroep? 
Dan zouden we het fijn vinden als u deze vragenlijst invult en/of doorstuurt aan deze mantelzorger(s) en andere professionals. 
 
Voor nu start dit onderzoek als pilot binnen twee gemeenten, namelijk Oldambt en Westerkwartier. Bent u werkzaam in één van deze gemeenten of geeft u mantelzorg aan iemand die hier woont? Dan hopen we dat we kunnen rekenen op uw hulp!
 
Start de vragenlijst via deze link:
https://survey.enalyzer.com/?pid=q8d6b3dn
 
of neem contact op met Terence Bergtop, info@sociaalplanbureaugroningen.nl.
 
Met vriendelijke groet, namens het Netwerk Dementie Groningen,
Sociaal Planbureau Groningen

Gerelateerde agenda items

za 25 jun 2022

GROTE BOEKENMARKT tijdens MEMORYWALK

Tijdens de Memorywalk van 25 juni 2022 organiseren wij ook een grote boekenmarkt. Bij droog weer zal deze op het grasveld voo...

Bekijken
zo 1 mei 2022

ONDERZOEK DEMENTIE

Het Netwerk Dementie Groningen (NDG) doet een onderzoek naar dementiezorg in de provincie Groningen. Wij nodigen mantelzorger...

Bekijken